Bat for Lashes lanceerde de videoclip voor 'In God's House', de eerste single van het nieuwe album 'The Bride'. De zangeres trok naar de woestijn in Californië voor een bezwerende videoclip. Samen met John De Menil regisseerde Khan de clip eigenhandig. Ook speelt ze de rol van rouwende bruid met verve.

De nieuwe plaat wordt 'haar meest ambitieuze werk, zowel muzikaal als visueel' genoemd. Bat for Lashes kennende zal 'The Bride' dus een spektakel voor oog en oor worden. Tijdens enkele optredens zal de artieste het album volledig spelen in kerken en op festivals. Zo doet ze Coachella aan en treedt ze op in de Union Chaple in Londen. Hopelijk wordt haar tour nog uitgebreid naar locaties over de plas.

Khan nodigt haar fans uit om als bruid, bruidegom of bruiloftgast te komen naar haar shows. Een deel van de opbrengst zal gaan naar de David Lynch Foundation, een organisatie van regisseur David Lynch die transcendentale mediatie voorziet voor mensen die er mentaal onderdoor zitten.

Surf naar batforlashes.com voor meer info over de tour

(LP)

Bat for Lashes lanceerde de videoclip voor 'In God's House', de eerste single van het nieuwe album 'The Bride'. De zangeres trok naar de woestijn in Californië voor een bezwerende videoclip. Samen met John De Menil regisseerde Khan de clip eigenhandig. Ook speelt ze de rol van rouwende bruid met verve.De nieuwe plaat wordt 'haar meest ambitieuze werk, zowel muzikaal als visueel' genoemd. Bat for Lashes kennende zal 'The Bride' dus een spektakel voor oog en oor worden. Tijdens enkele optredens zal de artieste het album volledig spelen in kerken en op festivals. Zo doet ze Coachella aan en treedt ze op in de Union Chaple in Londen. Hopelijk wordt haar tour nog uitgebreid naar locaties over de plas. Khan nodigt haar fans uit om als bruid, bruidegom of bruiloftgast te komen naar haar shows. Een deel van de opbrengst zal gaan naar de David Lynch Foundation, een organisatie van regisseur David Lynch die transcendentale mediatie voorziet voor mensen die er mentaal onderdoor zitten. Surf naar batforlashes.com voor meer info over de tour (LP)