Het dode lichaam van Slipknot-bassist Paul Gray werd maandagochtend gevonden door het personeel van zijn hotel in het Amerikaanse Urbandale, Iowa. Volgens tmz.com werden er geen bewijzen voor moord, noch zelfmoord gevonden. De politie kondigde wel aan een onderzoek te openen dat zal moeten uitwijzen of zijn dood het gevolg is van drank -en/of drugsgebruik. Paul Gray was met supergroep Hail! - met leden van Judas Priest en Sepultura - nieuw materiaal aan het opnemen.

De bassist was een van de oprichters van de zeer succesvolle, gemaskerde metalband. Bekendste hits van Slipknot zijn Wait and Bleed (zie video) en Duality. De groep reageerde nog niet op de dood van hun bassist. Op de homepage van de band prijkt momenteel wel een foto van Gray.

Jan Walraven

Het dode lichaam van Slipknot-bassist Paul Gray werd maandagochtend gevonden door het personeel van zijn hotel in het Amerikaanse Urbandale, Iowa. Volgens tmz.com werden er geen bewijzen voor moord, noch zelfmoord gevonden. De politie kondigde wel aan een onderzoek te openen dat zal moeten uitwijzen of zijn dood het gevolg is van drank -en/of drugsgebruik. Paul Gray was met supergroep Hail! - met leden van Judas Priest en Sepultura - nieuw materiaal aan het opnemen. De bassist was een van de oprichters van de zeer succesvolle, gemaskerde metalband. Bekendste hits van Slipknot zijn Wait and Bleed (zie video) en Duality. De groep reageerde nog niet op de dood van hun bassist. Op de homepage van de band prijkt momenteel wel een foto van Gray.Jan Walraven