De vreselijke beelden van mensen die op de vlucht zijn hebben ook veel muzikanten aangegrepen. Enkelen onder hen bundelen op 4 oktober de krachten tijdens Heal the World, een benefietavond in Trix. Het concert is een initiatief van bassist Yorgos Tsakiridis.

Uiteraard spelen Tsakiridis' eigen groepen, The Hickey Underworld en School is Cool. Ook The Germans, School is Cool, Fence, Bert Dockx (Flying Horseman, Dans Dans), en dj's Sandra & Kim dragen hun steentje bij.

Tickets voor het concert kosten 15 euro in voorverkoop en 20 euro aan de kassa. De opbrengst gaat integraal naar hulp aan de vluchtelingen. Meer info vind je op de website van Trix (JVL).

De vreselijke beelden van mensen die op de vlucht zijn hebben ook veel muzikanten aangegrepen. Enkelen onder hen bundelen op 4 oktober de krachten tijdens Heal the World, een benefietavond in Trix. Het concert is een initiatief van bassist Yorgos Tsakiridis.Uiteraard spelen Tsakiridis' eigen groepen, The Hickey Underworld en School is Cool. Ook The Germans, School is Cool, Fence, Bert Dockx (Flying Horseman, Dans Dans), en dj's Sandra & Kim dragen hun steentje bij.Tickets voor het concert kosten 15 euro in voorverkoop en 20 euro aan de kassa. De opbrengst gaat integraal naar hulp aan de vluchtelingen. Meer info vind je op de website van Trix (JVL).