Jones speelde eerder al op het nieuwe album van Sea Sick Steve, 'You Can't Teach An Old Dog New Tricks'. Old dog mag je in dit geval heel letterlijk nemen, Steve is de eerste zeventigplusser op de affiche van Rock Werchter.

Met Them Crooked Vultures, de supergroep waarvan Dave Grohl van Foo Fighters en Josh Homme van Queens of the Stone Age ook lid zijn, stond John Paul Jones al op het podium van Pukkelpop. De band plant eind dit jaar een nieuw album. Of de heren daarna weer de baan optrekken, moet nog blijken.

Maar morgen dus eerst het hoofdpodium van Rock Werchter omstreeks kwart over vier in de namiddag met zijn kompaan Sea Sick Steve.

(TS)

Jones speelde eerder al op het nieuwe album van Sea Sick Steve, 'You Can't Teach An Old Dog New Tricks'. Old dog mag je in dit geval heel letterlijk nemen, Steve is de eerste zeventigplusser op de affiche van Rock Werchter. Met Them Crooked Vultures, de supergroep waarvan Dave Grohl van Foo Fighters en Josh Homme van Queens of the Stone Age ook lid zijn, stond John Paul Jones al op het podium van Pukkelpop. De band plant eind dit jaar een nieuw album. Of de heren daarna weer de baan optrekken, moet nog blijken. Maar morgen dus eerst het hoofdpodium van Rock Werchter omstreeks kwart over vier in de namiddag met zijn kompaan Sea Sick Steve. (TS)