De politie van Nashville bevestigde dat Harrell aan hoge snelwheid tegen een pick-uptruck knalde, die tegen de vangrail knalde en op zijn dak terecht kwam. De bestuurder, die geen gordel droeg, werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed aan zijn verwondingen. Todd Harrell raakte niet gewond in de crash.

Harrell gaf toe dat hij die avond gedronken had en onder invloed was van kalmeringspillen Lortab en Xanax, die hij op voorschrift innam. Hoewel hij berouw toonde probeerde hij toch enkele pillen (Oxycodone en Oxymorphone) via zijn kous de gevangenis in te smokkelen.

Harrell, die vorig jaar ook al een ernstig ongeval veroorzaakte toen hij dronken achter het stuur kroop, staat terecht voor doodslag. Zijn band 3 Doors Down betuigt op zijn website medeleven aan de familie van het slachtoffer. (KS)

De politie van Nashville bevestigde dat Harrell aan hoge snelwheid tegen een pick-uptruck knalde, die tegen de vangrail knalde en op zijn dak terecht kwam. De bestuurder, die geen gordel droeg, werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed aan zijn verwondingen. Todd Harrell raakte niet gewond in de crash.Harrell gaf toe dat hij die avond gedronken had en onder invloed was van kalmeringspillen Lortab en Xanax, die hij op voorschrift innam. Hoewel hij berouw toonde probeerde hij toch enkele pillen (Oxycodone en Oxymorphone) via zijn kous de gevangenis in te smokkelen. Harrell, die vorig jaar ook al een ernstig ongeval veroorzaakte toen hij dronken achter het stuur kroop, staat terecht voor doodslag. Zijn band 3 Doors Down betuigt op zijn website medeleven aan de familie van het slachtoffer. (KS)