Na de heerlijke tennisvideo bij Giving up the Gun, met cameo's van Jake Gyllenhaal, RZA, Lil Jon en Joe Jonas (inderdaad, de middelste Jonas Brother), is er nu plaats voor pure barok in de clip voor Holiday. Rock me Amadeus?

Bleek geschminkt (ze leken nog nooit zo hard op vampieren), met een strik van Italiaanse kant, gelaarsd én bepruikt cruisen de heren door hedendaags LA. Ze schuimen er poolparty's af, halen de spuitbussen boven en leven zich kalligrafisch uit, bestellen fastfood aan de drive-in, slaan een golfballetje, skateboarden, proppen zich Zonnekoning-gewijs vol met desserts en storten zich tenslotte in een strandgevecht met enkele beachboys. En dat allemaal zonder hun koninklijke cool te verliezen. Het moet van Kirsten Dunst in Marie Antoinette geleden zijn dat we nog iemand zo zagen schitteren in kant.

Jan Walraven

Na de heerlijke tennisvideo bij Giving up the Gun, met cameo's van Jake Gyllenhaal, RZA, Lil Jon en Joe Jonas (inderdaad, de middelste Jonas Brother), is er nu plaats voor pure barok in de clip voor Holiday. Rock me Amadeus? Bleek geschminkt (ze leken nog nooit zo hard op vampieren), met een strik van Italiaanse kant, gelaarsd én bepruikt cruisen de heren door hedendaags LA. Ze schuimen er poolparty's af, halen de spuitbussen boven en leven zich kalligrafisch uit, bestellen fastfood aan de drive-in, slaan een golfballetje, skateboarden, proppen zich Zonnekoning-gewijs vol met desserts en storten zich tenslotte in een strandgevecht met enkele beachboys. En dat allemaal zonder hun koninklijke cool te verliezen. Het moet van Kirsten Dunst in Marie Antoinette geleden zijn dat we nog iemand zo zagen schitteren in kant. Jan Walraven