De organisatie van het fonkelnieuwe muziekfestival Best Kept Secret in het Nederlandse Hilvarenbeek, vlakbij de Belgische grens, heeft nieuwe namen bekendgemaakt. Elf in totaal. De Belgische band Balthazar, Belle & Sebastian, The Maccabees, Swans, Modest Mouse, Temples, Wave Machines, Efterklang, Thomas Azier, Splashh en Cashmere Cat zakken af naar muzikale driedaagse in de bosrijke omgeving.

Eerder pakte het festival al uit met de headliners Arctic Monkeys, Sigur Rós; Alt-J en de triphoppers van Portishead. In totaal worden 50 bands uit de meest uiteenlopende muziekgenres verwacht.

Best Kept Secret vindt plaats op 21, 22 en 23 juni (2013) op het evenemententerrein van Event Center Beekse Bergen. De voorverkoop is al op 14 januari 2013 van start gegaan. Een passepartout voor 3 dagen kost €99, dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag resp. €49, €59 en €59. (DB)

De organisatie van het fonkelnieuwe muziekfestival Best Kept Secret in het Nederlandse Hilvarenbeek, vlakbij de Belgische grens, heeft nieuwe namen bekendgemaakt. Elf in totaal. De Belgische band Balthazar, Belle & Sebastian, The Maccabees, Swans, Modest Mouse, Temples, Wave Machines, Efterklang, Thomas Azier, Splashh en Cashmere Cat zakken af naar muzikale driedaagse in de bosrijke omgeving. Eerder pakte het festival al uit met de headliners Arctic Monkeys, Sigur Rós; Alt-J en de triphoppers van Portishead. In totaal worden 50 bands uit de meest uiteenlopende muziekgenres verwacht.Best Kept Secret vindt plaats op 21, 22 en 23 juni (2013) op het evenemententerrein van Event Center Beekse Bergen. De voorverkoop is al op 14 januari 2013 van start gegaan. Een passepartout voor 3 dagen kost €99, dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag resp. €49, €59 en €59. (DB)