Enfant terrible Pete Doherty en zijn Babyshambles zijn terug met nieuw materiaal. Onlangs was er de aankondiging van een nieuw album dat nog voor september de winkelrekken zou halen. Nu heeft de indierockband ook live een voorsmaakje gegeven tijdens het programma van Zane Low op BBC Radio1. 'Nothing Comes To Nothing' is de eerste single uit hun derde langspeler, getiteld 'Sequel To The Prequel'.

Doherty, die in zijn carrière meer in het nieuws kwam door zijn drugsgelateerde activiteiten dan wegens zijn muzikale talenten, is formeel: 'Ik wil geen half werk leveren, ik wil meteen uitpakken. Babyshambles zijn niet back. De band is er altijd geweest!'

Vanaf september stappen ze opnieuw in de tourbus. Voorlopig zijn er geen concerten in België gepland.

Het laatste wapenfeit van Babyshambles dateert al van 2007: 'Shotter's Nation', met het geweldige nummer 'Delivery'. (DB)

Enfant terrible Pete Doherty en zijn Babyshambles zijn terug met nieuw materiaal. Onlangs was er de aankondiging van een nieuw album dat nog voor september de winkelrekken zou halen. Nu heeft de indierockband ook live een voorsmaakje gegeven tijdens het programma van Zane Low op BBC Radio1. 'Nothing Comes To Nothing' is de eerste single uit hun derde langspeler, getiteld 'Sequel To The Prequel'. Doherty, die in zijn carrière meer in het nieuws kwam door zijn drugsgelateerde activiteiten dan wegens zijn muzikale talenten, is formeel: 'Ik wil geen half werk leveren, ik wil meteen uitpakken. Babyshambles zijn niet back. De band is er altijd geweest!' Vanaf september stappen ze opnieuw in de tourbus. Voorlopig zijn er geen concerten in België gepland.Het laatste wapenfeit van Babyshambles dateert al van 2007: 'Shotter's Nation', met het geweldige nummer 'Delivery'. (DB)