Papa Jay-Z had enkele geluidjes van de pasgeboren baby opgenomen en op plaat uitgebracht. "Glory" heet de song dat de rapper dus samen met dochterlief brengt. Slechts 48u na haar geboorte stond ze al in de hitlijsten. Het kan tegenwoordig snel gaan in het leven.

Blue Ivy doet beter dan dochter Stevie Wonder

In de categorie 'jongste Billboard-artiesten ooit' verslaat Blue Ivy Stevie Wonders dochter Aisha. Papa Wonder schreef in de jaren 70 de wereldbekende hit 'Isn't she lovely'. Aisha's naam stond pas twee jaar na de lancering van de single bij de credits. (Belga/DB)

Papa Jay-Z had enkele geluidjes van de pasgeboren baby opgenomen en op plaat uitgebracht. "Glory" heet de song dat de rapper dus samen met dochterlief brengt. Slechts 48u na haar geboorte stond ze al in de hitlijsten. Het kan tegenwoordig snel gaan in het leven.Blue Ivy doet beter dan dochter Stevie WonderIn de categorie 'jongste Billboard-artiesten ooit' verslaat Blue Ivy Stevie Wonders dochter Aisha. Papa Wonder schreef in de jaren 70 de wereldbekende hit 'Isn't she lovely'. Aisha's naam stond pas twee jaar na de lancering van de single bij de credits. (Belga/DB)