Azealia Banks doet op haar langverwachte debuutalbum ook een beroep op het Britse danceduo Disclosure, zo heeft de New Yorkse rapster laten weten op Twitter.

Banks tweette eerst dat ze 'op het punt stond om te beginnen aan de grootste studioshow OOIT', om enkele uren later aan te kondigen: 'Net een geweldige sessie gehad met @disclosure!!!'

Just had an amazing session with @disclosure !!!!

-- AZEALIA BANKS (@AZEALIABANKS) June 24, 2013

Banks loste de jongste weken meer details over haar debuutalbum Broke With Expensive Taste, dat eigenlijk vorig jaar al klaar had moeten zijn. Zo weten we al dat de plaat 16 tracks zal tellen, waaronder '212', en dat ze ook samenwerkte met niemand minder dan Pharrell Williams, voor haar volgende single 'ATM JAM'. In mei onthulde ze de video van haar meest recente single 'Yung Rapunxel', geregisseerd door Jam Sutton:

(KVDA)

Azealia Banks doet op haar langverwachte debuutalbum ook een beroep op het Britse danceduo Disclosure, zo heeft de New Yorkse rapster laten weten op Twitter. Banks tweette eerst dat ze 'op het punt stond om te beginnen aan de grootste studioshow OOIT', om enkele uren later aan te kondigen: 'Net een geweldige sessie gehad met @disclosure!!!' Just had an amazing session with @disclosure !!!! -- AZEALIA BANKS (@AZEALIABANKS) June 24, 2013 Banks loste de jongste weken meer details over haar debuutalbum Broke With Expensive Taste, dat eigenlijk vorig jaar al klaar had moeten zijn. Zo weten we al dat de plaat 16 tracks zal tellen, waaronder '212', en dat ze ook samenwerkte met niemand minder dan Pharrell Williams, voor haar volgende single 'ATM JAM'. In mei onthulde ze de video van haar meest recente single 'Yung Rapunxel', geregisseerd door Jam Sutton: (KVDA)