De Amerikaanse zanger Axl Rose, voorman van de hardrockgroep Guns N' Roses, blijft de AC/DC depanneren voor het resterende, uitgestelde, deel van een Amerikaanse tournee.

Axl Rose viel in tijdens de Europese tournee, die ook in Werchter halt hield, voor zanger Brian Johson die midden een Amerikaans tournee op doktersadvies ermee ophield. Hij rikseerde immers algehele doofheid indien hij doorging. Er vielen in Amerika toch nog tien concerten af te werken, die werden uitgesteld.

Het laatste optreden in die "Rock of Bust"-tournee is voor 20 september in Philadelphia gepland. Het eerste was in april 2015 in Californië. Axl Rose zelf gaat tussen de Europese en Amerikaanse tournee van AC/DC weer de gort op met het herenigde Guns N' Roses. (Belga/DB)

De Amerikaanse zanger Axl Rose, voorman van de hardrockgroep Guns N' Roses, blijft de AC/DC depanneren voor het resterende, uitgestelde, deel van een Amerikaanse tournee.Axl Rose viel in tijdens de Europese tournee, die ook in Werchter halt hield, voor zanger Brian Johson die midden een Amerikaans tournee op doktersadvies ermee ophield. Hij rikseerde immers algehele doofheid indien hij doorging. Er vielen in Amerika toch nog tien concerten af te werken, die werden uitgesteld. Het laatste optreden in die "Rock of Bust"-tournee is voor 20 september in Philadelphia gepland. Het eerste was in april 2015 in Californië. Axl Rose zelf gaat tussen de Europese en Amerikaanse tournee van AC/DC weer de gort op met het herenigde Guns N' Roses. (Belga/DB)