Het Avishai Cohen Trio - dat vorige week nog zijn nieuwe album From Darkness voorstelde in een uitverkochte Roma in Borgerhout - komt op 10 december terug naar ons land. Het drietal rond de Israëlische bassist-componist Avishai Cohen is een van de headliners van het Hello Jazz Festival in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

Hello Jazz, een samenwerking tussen organisator Jazztronaut en Hello Bank!, is de nieuwe naam van het festival dat tot vorig jaar onder de Skoda Jazz-vlag opereerde (en nog eerder bekend stond als Audi Jazz en Belga Jazz). Het jazzfestival bestaat in 2015 dertig jaar.

Tickets voor het Avishai Cohen Trio op donderdag 10 december zijn hier verkrijgbaar. Voor het volledige programma kan u begin september terecht op www.hellojazz.be.

Het Avishai Cohen Trio - dat vorige week nog zijn nieuwe album From Darkness voorstelde in een uitverkochte Roma in Borgerhout - komt op 10 december terug naar ons land. Het drietal rond de Israëlische bassist-componist Avishai Cohen is een van de headliners van het Hello Jazz Festival in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel. Hello Jazz, een samenwerking tussen organisator Jazztronaut en Hello Bank!, is de nieuwe naam van het festival dat tot vorig jaar onder de Skoda Jazz-vlag opereerde (en nog eerder bekend stond als Audi Jazz en Belga Jazz). Het jazzfestival bestaat in 2015 dertig jaar. Tickets voor het Avishai Cohen Trio op donderdag 10 december zijn hier verkrijgbaar. Voor het volledige programma kan u begin september terecht op www.hellojazz.be.