Niet schrikken: het is louter een gespierde mannenkont. De relnichten van Scissor Sisters schamen zich duidelijk niet voor hun geaardheid. En waarom zouden ze? Zelfs Ricky Martin kondigde onlangs aan voor de mannen te zijn. Nu nog Ratzinger, Osama Bin Laden en Yves Leterme, en de gay revolution kan van start gaan. Of niet.

Night Work is de derde plaat van de glampopband. Vanaf 28 juni ligt-ie in de winkels. De eerste single heet Fire With Fire en komt al een weekje eerder uit. Op hun website en YouTube staat nu al de laatste track: Invisible Light. We hebben hem onderaan voor u klaargezet.

Ze komen naar Wechter op 12 juli. Een ticket kost 69 euro, en voor dat geld mag u die dag eveneens naar Black Eyed Peas, Mika en Blondie. (Ook Blondie brengt in juni een nieuwe cd uit: Panic Of Girls.) Normaal gaat TW Classic in het weekend door, maar dit jaar niet: 12 juli is een maandag. In het weekend zou een of ander wereldkampioenschap een belangrijke wedstrijd hebben voorzien. En dan willen de mensen niet in een wei, maar thuis voor hun tv zitten.

Hieronder kunt u luisteren naar Invisible Light. De man die zo rond de vierde minuut enige zinnen reciteert, is niemand minder dan Sir Ian 'Gandalf' McKellen. Volgens Entertainment Weekly zegt hij onder meer dit: 'painted whores, sexual gladiators, fiercely old party children all wake from their slumber to debut the bacchanal.'

Maar eerst: de tracklist van Night Work:

01 Night Work

02 Whole New Way

03 Fire With Fire

04 Any Which Way

05 Harder You Get

06 Running Out

07 Something Like This

08 Skin This Cat

09 Skin Tight

10 Sex and Violence

11 Night Life

12 Invisible Light

Invisible Light:

Sam De Ryck

Niet schrikken: het is louter een gespierde mannenkont. De relnichten van Scissor Sisters schamen zich duidelijk niet voor hun geaardheid. En waarom zouden ze? Zelfs Ricky Martin kondigde onlangs aan voor de mannen te zijn. Nu nog Ratzinger, Osama Bin Laden en Yves Leterme, en de gay revolution kan van start gaan. Of niet.Night Work is de derde plaat van de glampopband. Vanaf 28 juni ligt-ie in de winkels. De eerste single heet Fire With Fire en komt al een weekje eerder uit. Op hun website en YouTube staat nu al de laatste track: Invisible Light. We hebben hem onderaan voor u klaargezet. Ze komen naar Wechter op 12 juli. Een ticket kost 69 euro, en voor dat geld mag u die dag eveneens naar Black Eyed Peas, Mika en Blondie. (Ook Blondie brengt in juni een nieuwe cd uit: Panic Of Girls.) Normaal gaat TW Classic in het weekend door, maar dit jaar niet: 12 juli is een maandag. In het weekend zou een of ander wereldkampioenschap een belangrijke wedstrijd hebben voorzien. En dan willen de mensen niet in een wei, maar thuis voor hun tv zitten. Hieronder kunt u luisteren naar Invisible Light. De man die zo rond de vierde minuut enige zinnen reciteert, is niemand minder dan Sir Ian 'Gandalf' McKellen. Volgens Entertainment Weekly zegt hij onder meer dit: 'painted whores, sexual gladiators, fiercely old party children all wake from their slumber to debut the bacchanal.' Maar eerst: de tracklist van Night Work: 01 Night Work 02 Whole New Way 03 Fire With Fire 04 Any Which Way 05 Harder You Get 06 Running Out 07 Something Like This 08 Skin This Cat 09 Skin Tight 10 Sex and Violence 11 Night Life 12 Invisible LightInvisible Light:Sam De Ryck