Rapper, journalist en die hard-vegetariër Sage Francis brengt met Li(f)e binnenkort een nieuwe plaat uit. Dat is geleden van 2004, toen hij Hope de wereld instuurde. Op Li(f)e zullen bijdrages van Califone's Tim Rutili, Jim Becker en Brian Deck te horen zijn. De song Slow Man werd dan weer geschreven door Calexico-leden Joey Burns en John Convertino. Beluister de track hier. Het album komt uit via Anti- op 11 mei (in de Verenigde Staten).

Sage Francis werd geboren als Paul Francis in Miami, Florida. Daar ontdekte hij ook zijn passie voor rhyming en bleek hij er ook enig talent voor te hebben. Bij deze won de man onder andere de Superbowl Battle in Boston (1999) en de Scribble Jam in Cincinnati (2000 + 2001). In een moeite door studeerde Francis ook af in de communicatie én heeft hij een journalistendiploma op zak, vandaar waarschijnlijk ook zijn kritisch getinte teksten. Check hierboven de nieuwe song, en laat de Escape Artist in uzelf los.

Hieronder nog eens het immer geniale up-tempo Escape Artist uit het album A Healthy Distrust (2005)

Elisah Vandaele

Rapper, journalist en die hard-vegetariër Sage Francis brengt met Li(f)e binnenkort een nieuwe plaat uit. Dat is geleden van 2004, toen hij Hope de wereld instuurde. Op Li(f)e zullen bijdrages van Califone's Tim Rutili, Jim Becker en Brian Deck te horen zijn. De song Slow Man werd dan weer geschreven door Calexico-leden Joey Burns en John Convertino. Beluister de track hier. Het album komt uit via Anti- op 11 mei (in de Verenigde Staten). Sage Francis werd geboren als Paul Francis in Miami, Florida. Daar ontdekte hij ook zijn passie voor rhyming en bleek hij er ook enig talent voor te hebben. Bij deze won de man onder andere de Superbowl Battle in Boston (1999) en de Scribble Jam in Cincinnati (2000 + 2001). In een moeite door studeerde Francis ook af in de communicatie én heeft hij een journalistendiploma op zak, vandaar waarschijnlijk ook zijn kritisch getinte teksten. Check hierboven de nieuwe song, en laat de Escape Artist in uzelf los. Hieronder nog eens het immer geniale up-tempo Escape Artist uit het album A Healthy Distrust (2005) Elisah Vandaele