Gernot Bronsert en Sebastian Szary, het Berlijnse duo dat IDM, grime, techno, hiphop en elektro door de draaimolen haalt, heeft voor de tiende verjaardag van de Britse online muziekwinkel Bleep een nieuw nummer uitgebracht. 'I'm not into Twerk, I'm into KrafTwerk' prijkt op de verzamelaar 'Bleep:10' tussen andere nieuwe en exclusieve nummers van onder meer Fuck Buttons, Autechre, µ-Ziq, Gas, Oneohtrix Point Never, Nathan Fake en Nosaj Thing.

Bleep Limited, in 2004 opgestart door het bekende Warp-label, richt zijn pijlen al tien jaar op de onafhankelijke muzieksector. De compilatie bundelt enkele spilfiguren in de electronische muziek tijdens het afgelopen decennium. Bleep.com was destijds ook een van de eerste Britse websites die legale downloads aanbood.

Gernot Bronsert en Sebastian Szary, het Berlijnse duo dat IDM, grime, techno, hiphop en elektro door de draaimolen haalt, heeft voor de tiende verjaardag van de Britse online muziekwinkel Bleep een nieuw nummer uitgebracht. 'I'm not into Twerk, I'm into KrafTwerk' prijkt op de verzamelaar 'Bleep:10' tussen andere nieuwe en exclusieve nummers van onder meer Fuck Buttons, Autechre, µ-Ziq, Gas, Oneohtrix Point Never, Nathan Fake en Nosaj Thing. Bleep Limited, in 2004 opgestart door het bekende Warp-label, richt zijn pijlen al tien jaar op de onafhankelijke muzieksector. De compilatie bundelt enkele spilfiguren in de electronische muziek tijdens het afgelopen decennium. Bleep.com was destijds ook een van de eerste Britse websites die legale downloads aanbood.