Vorige maand kondigde Knack Focus al aan dat een herwerking van de Bright Eyes + Neva Dinova EP 'One Jug of Wine, Two Vessels' (2004) niet meer zo lang op zich zou laten wachten. En kijk eens aan, exact een maand en een dag later zijn we er terug met het nummer Happy Accident, één van de vier nieuwe tracks op de plaat die voor de gelegenheid tot een volwaardige LP werd herwerkt.

Nieuwe tracks:
1. Rollerskating
2. Happy Accident
3. Someone's Love
4. I Know You
+ de zes originele nummers Tripped, Black Comedy, Poison, I'll Be Your Friend, Get Back en Spring Cleaning.

Op 23 maart bereikt het album 'One Jug of Wine, Two Vessels' via Saddle Creek Records onze platenwinkels. Een clipje is er nog niet, maar beluister hieronder zeker het nieuwe nummer Happy Accident.

Elisah Vandaele

Vorige maand kondigde Knack Focus al aan dat een herwerking van de Bright Eyes + Neva Dinova EP 'One Jug of Wine, Two Vessels' (2004) niet meer zo lang op zich zou laten wachten. En kijk eens aan, exact een maand en een dag later zijn we er terug met het nummer Happy Accident, één van de vier nieuwe tracks op de plaat die voor de gelegenheid tot een volwaardige LP werd herwerkt. Nieuwe tracks: 1. Rollerskating 2. Happy Accident 3. Someone's Love 4. I Know You + de zes originele nummers Tripped, Black Comedy, Poison, I'll Be Your Friend, Get Back en Spring Cleaning. Op 23 maart bereikt het album 'One Jug of Wine, Two Vessels' via Saddle Creek Records onze platenwinkels. Een clipje is er nog niet, maar beluister hieronder zeker het nieuwe nummer Happy Accident. Elisah Vandaele