Nick Cave en zijn Bad Seeds schuimen momenteel enkele toplocaties af voor een special launch van hun nieuw album 'Push The Sky Away'.

Na het Londense Her Majesty's Theatre en Le Trialon in Parijs stond het collectief op de podiumplanken van het Berlijnse admiralspalast, omringd door strijkers en een koor. Cave trapte af met het ingetogen 'We No Who U R' en eindigde met 'The Ship Song', de ballad uit het album 'The Good Son' (1990). Het exclusieve concert wordt nog eens overgedaan in Los Angeles op 21 februari.

Een voorproefje in afwachting van zijn passage op 18 november in de Antwerpse Lotto Arena. (DB)

Nick Cave en zijn Bad Seeds schuimen momenteel enkele toplocaties af voor een special launch van hun nieuw album 'Push The Sky Away'. Na het Londense Her Majesty's Theatre en Le Trialon in Parijs stond het collectief op de podiumplanken van het Berlijnse admiralspalast, omringd door strijkers en een koor. Cave trapte af met het ingetogen 'We No Who U R' en eindigde met 'The Ship Song', de ballad uit het album 'The Good Son' (1990). Het exclusieve concert wordt nog eens overgedaan in Los Angeles op 21 februari. Een voorproefje in afwachting van zijn passage op 18 november in de Antwerpse Lotto Arena. (DB)