Dat verklaarde een politieagent woensdag op de derde dag van het proces van de familie Jackson tegen concertorganisator AEG.

Murray werd in 2011 veroordeeld tot vier jaar cel omdat hij door nalatigheid de dood van de toen vijftigjarige King of Pop had veroorzaakt. De arts had Jackson narcosemiddelen gegeven om te kunnen slapen.

Volgens politieagent Orlando Martinez, die het onderzoek naar het overlijden voerde, ging Murray op dat moment gebukt onder een schuldenberg van tienduizenden dollars.

Familie Jackson: concertpromotor schuldig

Martinez getuigde op het proces van de Jackson-clan tegen AEG, de organisator van de show waarvoor Michael Jackson op het moment van zijn dood aan het repeteren was.

De drie kinderen en moeder van Michael Jackson vinden dat AEG wettelijk verantwoordelijk is voor het overlijden omdat de concertpromotor de dokter ingehuurd had. Murray zou onder druk gezet zijn om Jackson klaar te stomen voor de lucratieve concertreeks, ondanks zijn wankele gezondheidstoestand. (Belga/TV)

Dat verklaarde een politieagent woensdag op de derde dag van het proces van de familie Jackson tegen concertorganisator AEG. Murray werd in 2011 veroordeeld tot vier jaar cel omdat hij door nalatigheid de dood van de toen vijftigjarige King of Pop had veroorzaakt. De arts had Jackson narcosemiddelen gegeven om te kunnen slapen. Volgens politieagent Orlando Martinez, die het onderzoek naar het overlijden voerde, ging Murray op dat moment gebukt onder een schuldenberg van tienduizenden dollars.Familie Jackson: concertpromotor schuldig Martinez getuigde op het proces van de Jackson-clan tegen AEG, de organisator van de show waarvoor Michael Jackson op het moment van zijn dood aan het repeteren was. De drie kinderen en moeder van Michael Jackson vinden dat AEG wettelijk verantwoordelijk is voor het overlijden omdat de concertpromotor de dokter ingehuurd had. Murray zou onder druk gezet zijn om Jackson klaar te stomen voor de lucratieve concertreeks, ondanks zijn wankele gezondheidstoestand. (Belga/TV)