De belangstelling voor het openingsconcert van Arsenal op 23 juni was massaal. Het is het op een na snelst uitverkochte concert in de geschiedenis van het Openluchttheater Rivierenhof. Enkel Manu Chao deed de tickets nog sneller over de toonbank gaan.

Arsenal besloot dan maar om nog een concert te spelen op 22 juni. Daarmee opent OLT Rivierenhof een dag vroeger zijn deuren. De ticketverkoop is reeds gestart.

Nieuwe namen
Het festival voegde nog enkele namen aan zijn affiche toe. Jan Leyers en Paul Michieles spelen nog een keer de theatershow waarmee ze als Soulsister de Belgische culturele centra rondtrokken. Het Puerto Ricaanse duo Calle 13 komt zijn Zuiderse ritmes voorstellen en Loreena McKennit bezorgt Antwerpen een avondje Keltische muziek.

Bekijk hier het volledige programma.

De belangstelling voor het openingsconcert van Arsenal op 23 juni was massaal. Het is het op een na snelst uitverkochte concert in de geschiedenis van het Openluchttheater Rivierenhof. Enkel Manu Chao deed de tickets nog sneller over de toonbank gaan. Arsenal besloot dan maar om nog een concert te spelen op 22 juni. Daarmee opent OLT Rivierenhof een dag vroeger zijn deuren. De ticketverkoop is reeds gestart.Nieuwe namen Het festival voegde nog enkele namen aan zijn affiche toe. Jan Leyers en Paul Michieles spelen nog een keer de theatershow waarmee ze als Soulsister de Belgische culturele centra rondtrokken. Het Puerto Ricaanse duo Calle 13 komt zijn Zuiderse ritmes voorstellen en Loreena McKennit bezorgt Antwerpen een avondje Keltische muziek. Bekijk hier het volledige programma.