Om de lancering van hun nieuwe single 'One Day At A Time' te vieren, brengen de heren van Arsenal een mixtape uit. Sterker nog, om de twee maanden zullen ze een nieuwe selectie uit hun platencollectie maken.

Geen zin om zelf te deejayen op uw zomerfeest? Download de podcast van Arsenal en zij doen het werk voor u. Het is de perfecte mix geworden voor een zwoele zomeravond en bevat ook een dubremix van 'One Day At A Time' door Joakim.

Arsenal podcast01 by arsenalmusic

Op 18 november staat de groep in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets voor dat concert kunt u hier kopen.

(TS)

Om de lancering van hun nieuwe single 'One Day At A Time' te vieren, brengen de heren van Arsenal een mixtape uit. Sterker nog, om de twee maanden zullen ze een nieuwe selectie uit hun platencollectie maken. Geen zin om zelf te deejayen op uw zomerfeest? Download de podcast van Arsenal en zij doen het werk voor u. Het is de perfecte mix geworden voor een zwoele zomeravond en bevat ook een dubremix van 'One Day At A Time' door Joakim.Arsenal podcast01 by arsenalmusic Op 18 november staat de groep in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets voor dat concert kunt u hier kopen. (TS)