Het verhaal dat verteld wordt in de film, geschreven door Johnny Whitney en Hendrik Willemyns van Arsenal, werd eveneens gebruikt als inspiratiebron voor het laatste album 'Furu' van Arsenal. De muziek in de trailer is een remix van het nummer 'Temul (Lie Low)' van Arsenal door het Belgische VUURWERK.

De film, met een uniek concept dat elektronische live-muziek in verbinding zet met film, gaat op 22 oktober in première tijdens het FilmFest Gent. Daarna plant Arsenal een tournee in verschillende Vlaamse concertzalen en culturele centra. Meer info kan je terugvinden op de website van Arsenal. (LVR)

Het verhaal dat verteld wordt in de film, geschreven door Johnny Whitney en Hendrik Willemyns van Arsenal, werd eveneens gebruikt als inspiratiebron voor het laatste album 'Furu' van Arsenal. De muziek in de trailer is een remix van het nummer 'Temul (Lie Low)' van Arsenal door het Belgische VUURWERK.De film, met een uniek concept dat elektronische live-muziek in verbinding zet met film, gaat op 22 oktober in première tijdens het FilmFest Gent. Daarna plant Arsenal een tournee in verschillende Vlaamse concertzalen en culturele centra. Meer info kan je terugvinden op de website van Arsenal. (LVR)