Armin van Buuren is een prijsbeest. Op de International Dance Music Awards, de belangrijkste awards van het genre, ontving de Nederlander twee awards. Hij versloeg o.a. David Guetta en Tiësto in de strijd om de titel van 'Best Global DJ' en kreeg ook nog de prijs voor 'Best Podcast'. Zowel wie 'Best Global DJ' wordt, als wat de 'Best Podcast' van het jaar is, wordt door het publiek bepaald. Zijn platenlabel Armada werd voor de tweede keer verkozen tot 'Best Dance Label'.

Van Buuren rijgt de laatste jaren de eretitels aan mekaar: in 2007, 2008 en 2009 werd hij door het Britse DJ Mag tot beste DJ van de wereld gekozen, vorig jaar ontving hij op de International Dance Music Awards de prijs voor beste Europese DJ en hij won in 2007 de Nederlandse Popprijs.

Jan Walraven

Armin van Buuren is een prijsbeest. Op de International Dance Music Awards, de belangrijkste awards van het genre, ontving de Nederlander twee awards. Hij versloeg o.a. David Guetta en Tiësto in de strijd om de titel van 'Best Global DJ' en kreeg ook nog de prijs voor 'Best Podcast'. Zowel wie 'Best Global DJ' wordt, als wat de 'Best Podcast' van het jaar is, wordt door het publiek bepaald. Zijn platenlabel Armada werd voor de tweede keer verkozen tot 'Best Dance Label'. Van Buuren rijgt de laatste jaren de eretitels aan mekaar: in 2007, 2008 en 2009 werd hij door het Britse DJ Mag tot beste DJ van de wereld gekozen, vorig jaar ontving hij op de International Dance Music Awards de prijs voor beste Europese DJ en hij won in 2007 de Nederlandse Popprijs. Jan Walraven