Armin van Buuren heeft zijn toppositie als beste dj ter wereld heroverd. De Nederlander is opnieuw op de eerste plek beland van de DJ Mag Top 100. De uitslag werd bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. De Belgische dj-broers Dimitri Vegas en Like Mike staan dit jaar op de 38e plaats.

Van Buuren stond 4 jaar achtereen bovenaan de wereldwijd toonaangevende lijst. Vorig jaar raakte de dj zijn titel echter kwijt aan de Fransman David Guetta. Van Buuren kwam toen op de tweede plaats terecht op de ranglijst van 's werelds beste dj's.

De Nederlandse dj heeft de populariteitspoll nu vijf keer gewonnen. 'Reden hiervoor lijkt zijn onuitputtelijke tourschema', aldus de organisatie. 'Met name zijn uiterst populaire ASOT-feesten hebben hem over de hele wereld gebracht.' ASOT staat voor 'A State of Trance'. Van Buuren was dit jaar aanwezig op evenementen in onder meer Londen, Moskou, Los Angeles en Miami.

Beste Belgische dj's

De Belgische dj's Dimitri Vegas & Like Mike, twee broers uit Willebroek, staan voor de tweede keer op rij in de Top 100. Vorig jaar scoorden ze de 79e plaats. Dimitri Vegas & Like Mike reisden het afgelopen jaar de wereld rond, stonden opnieuw op het hoofdpodium van Tomorrowland en brachten heel wat nieuwe tracks uit.

De DJ Mag Top 100 wordt wereldwijd beschouwd als de officiële DJ top100 ranking. Elke jaar stemmen meer dan 700.000 fans uit meer dan 167 landen op hun favoriete dj van het afgelopen jaar. (Belga/DB)

Armin van Buuren heeft zijn toppositie als beste dj ter wereld heroverd. De Nederlander is opnieuw op de eerste plek beland van de DJ Mag Top 100. De uitslag werd bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. De Belgische dj-broers Dimitri Vegas en Like Mike staan dit jaar op de 38e plaats. Van Buuren stond 4 jaar achtereen bovenaan de wereldwijd toonaangevende lijst. Vorig jaar raakte de dj zijn titel echter kwijt aan de Fransman David Guetta. Van Buuren kwam toen op de tweede plaats terecht op de ranglijst van 's werelds beste dj's. De Nederlandse dj heeft de populariteitspoll nu vijf keer gewonnen. 'Reden hiervoor lijkt zijn onuitputtelijke tourschema', aldus de organisatie. 'Met name zijn uiterst populaire ASOT-feesten hebben hem over de hele wereld gebracht.' ASOT staat voor 'A State of Trance'. Van Buuren was dit jaar aanwezig op evenementen in onder meer Londen, Moskou, Los Angeles en Miami. Beste Belgische dj'sDe Belgische dj's Dimitri Vegas & Like Mike, twee broers uit Willebroek, staan voor de tweede keer op rij in de Top 100. Vorig jaar scoorden ze de 79e plaats. Dimitri Vegas & Like Mike reisden het afgelopen jaar de wereld rond, stonden opnieuw op het hoofdpodium van Tomorrowland en brachten heel wat nieuwe tracks uit. De DJ Mag Top 100 wordt wereldwijd beschouwd als de officiële DJ top100 ranking. Elke jaar stemmen meer dan 700.000 fans uit meer dan 167 landen op hun favoriete dj van het afgelopen jaar. (Belga/DB)