In een officieel persbericht meldt Aretha Franklin dat ze miraculeus hersteld is. Wat de aandoening was, wil ze niet kwijt. Maar een recente CAT-scan zou aangetoond hebben dat haar gezondheid met 85 procent is verbeterd. De legende wil nu opnieuw aan de slag en zo snel mogelijk op het podium staan.

Haar authentieke soulstem leverde wereldhits op als 'Think', 'Respect', 'Natural Woman' en 'I Say a Little Prayer'. In totaal scoorde ze twintig nummer een-hits in de Billboard R&B Singles Chart.

Zangeressen als Whitney Houston, Mariah Carey, Angie Stone en Mary J. Blige noemden Franklin hun grootste inspiratiebron. In 1989 werd ze als eerste vrouw toegevoegd aan de Rock and Roll Hall of Fame. (DB)

In een officieel persbericht meldt Aretha Franklin dat ze miraculeus hersteld is. Wat de aandoening was, wil ze niet kwijt. Maar een recente CAT-scan zou aangetoond hebben dat haar gezondheid met 85 procent is verbeterd. De legende wil nu opnieuw aan de slag en zo snel mogelijk op het podium staan. Haar authentieke soulstem leverde wereldhits op als 'Think', 'Respect', 'Natural Woman' en 'I Say a Little Prayer'. In totaal scoorde ze twintig nummer een-hits in de Billboard R&B Singles Chart. Zangeressen als Whitney Houston, Mariah Carey, Angie Stone en Mary J. Blige noemden Franklin hun grootste inspiratiebron. In 1989 werd ze als eerste vrouw toegevoegd aan de Rock and Roll Hall of Fame. (DB)