Arctic Monkeys laatste langspeler 'Suck it and See' dateert alweer van twee jaar geleden, en wist zich meteen een weg te banen naar helemaal bovenaan de internationale hitlijsten. De laatste maanden waren er volop speculaties dat er een vijfde worp van Turner en co op komst zou zijn, maar zover lijkt het momenteel nog niet. Om de fans een hart onder de riem te steken, kondigde de band wel aan op 9 november naar het Brusselse Vorst Nationaal af te zakken.

Arctic Monkeys, met de innemende Alex Turner als leadzanger, presenteerde haar debuut in 2006 met de legendarische plaat 'Whatever People Say I Am, That's What I'm Not'. De band, die naast Turner ook nog uit gitarist Jamie Cook, bassist Andy Nicholson en drummer Matt Helders bestaat, is sindsdien niet meer weg te denken uit de Britse rockscene. Ticketeigenaars mogen zich verwachten aan een avondje vol charismatisch rocknummers als 'I Bet You Look Good on the Dancefloor', 'Fluorescent Adolescent', 'Teddy Picker' en 'Cornerstone'. Noteer het in jullie agenda.

De voorverkoop van Arctic Monkeys start op vrijdag 17 mei vanaf 9 uur. (JD)

Arctic Monkeys laatste langspeler 'Suck it and See' dateert alweer van twee jaar geleden, en wist zich meteen een weg te banen naar helemaal bovenaan de internationale hitlijsten. De laatste maanden waren er volop speculaties dat er een vijfde worp van Turner en co op komst zou zijn, maar zover lijkt het momenteel nog niet. Om de fans een hart onder de riem te steken, kondigde de band wel aan op 9 november naar het Brusselse Vorst Nationaal af te zakken. Arctic Monkeys, met de innemende Alex Turner als leadzanger, presenteerde haar debuut in 2006 met de legendarische plaat 'Whatever People Say I Am, That's What I'm Not'. De band, die naast Turner ook nog uit gitarist Jamie Cook, bassist Andy Nicholson en drummer Matt Helders bestaat, is sindsdien niet meer weg te denken uit de Britse rockscene. Ticketeigenaars mogen zich verwachten aan een avondje vol charismatisch rocknummers als 'I Bet You Look Good on the Dancefloor', 'Fluorescent Adolescent', 'Teddy Picker' en 'Cornerstone'. Noteer het in jullie agenda. De voorverkoop van Arctic Monkeys start op vrijdag 17 mei vanaf 9 uur. (JD)