Om de promotie van hun nieuwe album nog wat extra kracht bij te zetten, hebben de leden van de Arctic Monkeys een akoestische versie van 'Why'd You Only Call Me When You're High' opgenomen voor hun fans. Beluister deze versie hier.

De akoestische versie van de single werd opgenomen in de New York's Avatar Studio. 'Why'd You Only Call Me When You're High' is de derde single van hun nieuwe plaat 'AM', die verscheen begin september. Ondertussen zijn de Monkeys ook aan hun bijhorende tournee begonnen in Groot-Brittannië, maar trekken daarna de wereld rond.

Ook in België houden ze een tussenstop in Vorst Nationaal in Brussel op 9 november. Jammer voor wie nog geen ticket heeft kunnen bemachtigen, maar het concert is volledig uitverkocht. (LVR)

Om de promotie van hun nieuwe album nog wat extra kracht bij te zetten, hebben de leden van de Arctic Monkeys een akoestische versie van 'Why'd You Only Call Me When You're High' opgenomen voor hun fans. Beluister deze versie hier. De akoestische versie van de single werd opgenomen in de New York's Avatar Studio. 'Why'd You Only Call Me When You're High' is de derde single van hun nieuwe plaat 'AM', die verscheen begin september. Ondertussen zijn de Monkeys ook aan hun bijhorende tournee begonnen in Groot-Brittannië, maar trekken daarna de wereld rond. Ook in België houden ze een tussenstop in Vorst Nationaal in Brussel op 9 november. Jammer voor wie nog geen ticket heeft kunnen bemachtigen, maar het concert is volledig uitverkocht. (LVR)