Arcade Fire staat op 24 november als The Reflektors in de Hallen van Schaarbeek. Het Canadese gezelschap is dezer dagen op tournee, maar doet enkel kleine locaties aan. Na stops in onder andere Montreal, Brooklyn en Miami zakt de band af naar Europa voor concerten in Londen (op 11/11 en 12/11), Glasgow (op 15/11 en 16/11) en Parijs (op 22/11). Twee dagen later komen ze dus naar België.

Arcade Fire Tube - een fan-account van de band op Twitter - gokte afgelopen week eerst nog op een exclusieve show in Gent, maar u moet wel degelijk in Brussel zijn om Win Butler, Régine Chassagne en co aan het werk te zien. Live Nation heeft het concert inmiddels bevestigd. De voorverkoop van de felbegeerde tickets start op 8 november om 10 uur 's morgens. (DB)

Arcade Fire staat op 24 november als The Reflektors in de Hallen van Schaarbeek. Het Canadese gezelschap is dezer dagen op tournee, maar doet enkel kleine locaties aan. Na stops in onder andere Montreal, Brooklyn en Miami zakt de band af naar Europa voor concerten in Londen (op 11/11 en 12/11), Glasgow (op 15/11 en 16/11) en Parijs (op 22/11). Twee dagen later komen ze dus naar België. Arcade Fire Tube - een fan-account van de band op Twitter - gokte afgelopen week eerst nog op een exclusieve show in Gent, maar u moet wel degelijk in Brussel zijn om Win Butler, Régine Chassagne en co aan het werk te zien. Live Nation heeft het concert inmiddels bevestigd. De voorverkoop van de felbegeerde tickets start op 8 november om 10 uur 's morgens. (DB)