De Canadese band Arcade Fire zal muziek componeren voor de nieuwe film van Spike Jonze, 'Her', waarin Joaquin Phoenix de hoofdrol speelt.

Het is niet de eerste keer dat Arcade Fire samenwerkt met Spike Jonze. Zo namen ze een akoestische versie van het nummer 'Wake Up' op om bij de trailer van de film 'Where The Wild Things Are' af te spelen. Daarnaast liet de regisseur Jonze zich ook inspireren door het derde album van de band 'The Suburbs' voor een kortfilm van 30 minuten 'Scenes From The Suburbs', over het wel en wee van de band. Dit keer zou Arcade Fire samenwerken met de regisseur voor muziek voor de film 'Her'.

In 'Her' spelen Joaquin Phoenix en Scarlett Johansson de hoofdrol. Ook Rooney Mara, Amy Adams en Olivia Wilde hebben een rolletje in de film. 'Her' vertelt het verhaal van een man die verliefd wordt op een computerstem. De film wordt in november in de zalen verwacht. (LVR)

De Canadese band Arcade Fire zal muziek componeren voor de nieuwe film van Spike Jonze, 'Her', waarin Joaquin Phoenix de hoofdrol speelt. Het is niet de eerste keer dat Arcade Fire samenwerkt met Spike Jonze. Zo namen ze een akoestische versie van het nummer 'Wake Up' op om bij de trailer van de film 'Where The Wild Things Are' af te spelen. Daarnaast liet de regisseur Jonze zich ook inspireren door het derde album van de band 'The Suburbs' voor een kortfilm van 30 minuten 'Scenes From The Suburbs', over het wel en wee van de band. Dit keer zou Arcade Fire samenwerken met de regisseur voor muziek voor de film 'Her'. In 'Her' spelen Joaquin Phoenix en Scarlett Johansson de hoofdrol. Ook Rooney Mara, Amy Adams en Olivia Wilde hebben een rolletje in de film. 'Her' vertelt het verhaal van een man die verliefd wordt op een computerstem. De film wordt in november in de zalen verwacht. (LVR)