Arcade Fire staat volgend jaar opnieuw op een Belgisch podium. De Canadese band voegde woensdag een concert in Merksem toe aan hun Reflektor-tournee, op dinsdag 10 juni om precies te zijn. Dat is een dag na hun passage op het Pinkpop-festival in het Nederlands-Limburgse Landgraaf. Locatie wordt het Sportpaleis. De concertzaal heeft intussen het nieuws bevestigd.

Arcade Fire stond eind oktober nog als The Reflektors voor een beperkt publiek in de Hallen van Schaarbeek. Wie naast een ticket greep krijgt binnenkort een herkansing. (DB)

Arcade Fire staat volgend jaar opnieuw op een Belgisch podium. De Canadese band voegde woensdag een concert in Merksem toe aan hun Reflektor-tournee, op dinsdag 10 juni om precies te zijn. Dat is een dag na hun passage op het Pinkpop-festival in het Nederlands-Limburgse Landgraaf. Locatie wordt het Sportpaleis. De concertzaal heeft intussen het nieuws bevestigd. Arcade Fire stond eind oktober nog als The Reflektors voor een beperkt publiek in de Hallen van Schaarbeek. Wie naast een ticket greep krijgt binnenkort een herkansing. (DB)