Arcade Fire heeft 'Reflektor', de eerste single uit hun gelijknamig album, geofficialiseerd. De Canadese indieband heeft meteen een videoclip in zwartwit meegegeven, geregisseerd door de Nederlander Anton Corbijn. Met bandleden die in het donker rondlopen met oversizede maskers in papier-maché. De single met vocals van David Bowie op de achtergrond, werd geregisseerd door James Murphy, bekend van LCD Soundsystem.

Arcade Fire heeft ook een interactieve kortfilm online gezet op justareflektor.com. Het werkstuk van regisseur Vincent Morisset integreert je muis, tablet of smartphone in de video zodat je visuele effecten en 'reflecties' kan genereren 'in de wereld van een jonge dame'.

Het nieuwe album van Arcade Fire verschijnt op 29 oktober.Er werd ook een wereldtournee aangekondigd. (DB)

Arcade Fire heeft 'Reflektor', de eerste single uit hun gelijknamig album, geofficialiseerd. De Canadese indieband heeft meteen een videoclip in zwartwit meegegeven, geregisseerd door de Nederlander Anton Corbijn. Met bandleden die in het donker rondlopen met oversizede maskers in papier-maché. De single met vocals van David Bowie op de achtergrond, werd geregisseerd door James Murphy, bekend van LCD Soundsystem. Arcade Fire heeft ook een interactieve kortfilm online gezet op justareflektor.com. Het werkstuk van regisseur Vincent Morisset integreert je muis, tablet of smartphone in de video zodat je visuele effecten en 'reflecties' kan genereren 'in de wereld van een jonge dame'.Het nieuwe album van Arcade Fire verschijnt op 29 oktober.Er werd ook een wereldtournee aangekondigd. (DB)