Kanye West mag dan wereldwijd op handen gedragen worden, hij wordt nog altijd niet door iedereen herkend. Ten bewijze: de zaalverantwoordelijke van de Antwerpse Brasserie Appelmans die de deur voor de neus van de Amerikaanse superster dichtdeed omdat hij een uur later dan gepland langskwam.

'Kitchen closed' kreeg Kanye West en zijn hele entourage te horen toen hij aanbelde. Sterker: de zaalverantwoordelijke stuurde de hele crew naar overbuur Da Giovanni waar hij wel met open armen ontvangen werd. West die ook hier niet meteen herkend werd, bestelde een quattro stagioni en liet naar verluidt een mooie fooi achter.

Bij Brasserie Appelmans had men pas nadien door dat het over Kanye West himself ging. De ontgoocheling was groot: 'Toen hij buiten was, wisten we wie het was. Iemand belde ons om te zeggen wie we hadden buitengestuurd. Om door de grond te zakken van schaamte. Zo pijnlijk. Wie stuurt nu iemand zo buiten?' Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Kanye West gaf zondag 3 juni samen met Jay Z een concert in een nokvol Sportpaleis. (DB)

Kanye West mag dan wereldwijd op handen gedragen worden, hij wordt nog altijd niet door iedereen herkend. Ten bewijze: de zaalverantwoordelijke van de Antwerpse Brasserie Appelmans die de deur voor de neus van de Amerikaanse superster dichtdeed omdat hij een uur later dan gepland langskwam. 'Kitchen closed' kreeg Kanye West en zijn hele entourage te horen toen hij aanbelde. Sterker: de zaalverantwoordelijke stuurde de hele crew naar overbuur Da Giovanni waar hij wel met open armen ontvangen werd. West die ook hier niet meteen herkend werd, bestelde een quattro stagioni en liet naar verluidt een mooie fooi achter.Bij Brasserie Appelmans had men pas nadien door dat het over Kanye West himself ging. De ontgoocheling was groot: 'Toen hij buiten was, wisten we wie het was. Iemand belde ons om te zeggen wie we hadden buitengestuurd. Om door de grond te zakken van schaamte. Zo pijnlijk. Wie stuurt nu iemand zo buiten?' Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Kanye West gaf zondag 3 juni samen met Jay Z een concert in een nokvol Sportpaleis. (DB)