"Ik ben niet zo groot", laat Annie Clark optekenen in Guitar Magazine. "Ik kan zelfs geen Sixties Strat of een Seventies Les Paul bespelen zonder dat ik een chiropractor mee op tour zou moeten nemen."

De gitaar die Clark, beter bekend onder artiestennaam St Vincent, ontworpen heeft is "speciaal voor vrouwen". Ze is extra licht met een smallere kast zodat je het lichaam van de gitarist beter kan zien. "Een gitaar verbergt mijn taille nogal vaak en laat dat nu net het mooiste deel van het vrouwelijk lichaam zijn", aldus Clark aan Guitar World. "Deze gitaar laat mijn lichaam goed zien én er is zelfs plaats voor een borst of twee."

De St Vincent gitaar was al te zien toen ze deze zomer op het podium stond met Taylor Swift en Beck.

"Ik ben niet zo groot", laat Annie Clark optekenen in Guitar Magazine. "Ik kan zelfs geen Sixties Strat of een Seventies Les Paul bespelen zonder dat ik een chiropractor mee op tour zou moeten nemen."De gitaar die Clark, beter bekend onder artiestennaam St Vincent, ontworpen heeft is "speciaal voor vrouwen". Ze is extra licht met een smallere kast zodat je het lichaam van de gitarist beter kan zien. "Een gitaar verbergt mijn taille nogal vaak en laat dat nu net het mooiste deel van het vrouwelijk lichaam zijn", aldus Clark aan Guitar World. "Deze gitaar laat mijn lichaam goed zien én er is zelfs plaats voor een borst of twee." De St Vincent gitaar was al te zien toen ze deze zomer op het podium stond met Taylor Swift en Beck.