De Brits-Italiaanse Anna Calvi verbaasde vriend en vijand met haar debuutalbum. Haar optreden op 9 februari in de Botanique belandde bijgevolg bovenaan het lijstje van geslaagde concerten van 2011. Helaas is het lot de Britse fans minder gunstig gezind, want Calvi moet verstek geven voor haar concertreeks in the UK door rugklachten.

Ze kondigde aan op haar Facebookpagina dat de concerten eind februari en begin maart voor onbepaalde duur uitgesteld worden. Haar tour door Amerika en Canada gaat voorlopig wel nog door. Ze verontschuldigt haar verder en hoop de afgelaste concerten zo snel mogelijk in te halen.

Astrid Snoeys

De Brits-Italiaanse Anna Calvi verbaasde vriend en vijand met haar debuutalbum. Haar optreden op 9 februari in de Botanique belandde bijgevolg bovenaan het lijstje van geslaagde concerten van 2011. Helaas is het lot de Britse fans minder gunstig gezind, want Calvi moet verstek geven voor haar concertreeks in the UK door rugklachten.Ze kondigde aan op haar Facebookpagina dat de concerten eind februari en begin maart voor onbepaalde duur uitgesteld worden. Haar tour door Amerika en Canada gaat voorlopig wel nog door. Ze verontschuldigt haar verder en hoop de afgelaste concerten zo snel mogelijk in te halen.Astrid Snoeys