De eerste Animal Collective-schoenen zijn pas verkrijgbaar vanaf maart, maar kunnen nu al besteld worden via de site van kledinglijn Keep. Er zijn nog andere ontwerpen gepland, maar er zijn nu al foto's van de eerste, door Avey Tare ontworpen, soort: de Tobin. Het betreffen slip-ons die groovy ogen, op een Austin Powers-op-LSD-manier. Een beetje zoals de muziek die Animal Collective maakt dus.

Hieronder nog eens de clip van Animal Collective's bescheiden hit van vorig jaar, 'My Girls' (de bescheidenheid van de hitstatus maakt het overigens niet minder een prachtnummer).

Laurens Bouckaert

De eerste Animal Collective-schoenen zijn pas verkrijgbaar vanaf maart, maar kunnen nu al besteld worden via de site van kledinglijn Keep. Er zijn nog andere ontwerpen gepland, maar er zijn nu al foto's van de eerste, door Avey Tare ontworpen, soort: de Tobin. Het betreffen slip-ons die groovy ogen, op een Austin Powers-op-LSD-manier. Een beetje zoals de muziek die Animal Collective maakt dus. Hieronder nog eens de clip van Animal Collective's bescheiden hit van vorig jaar, 'My Girls' (de bescheidenheid van de hitstatus maakt het overigens niet minder een prachtnummer).Laurens Bouckaert