In een interview met het muziekmagazine Billboard vertelde Aretha Franklin over haar geplande album. Daarin zal ze nummers coveren van allerlei iconische diva's. Onder meer 'Rolling in the deep' van Adele, Donna Summers 'Last Dance' en 'What's love got to do with it' van Tina Turner zullen te horen zijn.

Ze vertelde ook dat Andre 3000 het album zal producen. 'Ik ben er zeker van dat het een toffe samenwerking wordt', klinkt het. Franklin zit op haar 72ste niet stil, want er staat ook een biopic gepland. (AB)

In een interview met het muziekmagazine Billboard vertelde Aretha Franklin over haar geplande album. Daarin zal ze nummers coveren van allerlei iconische diva's. Onder meer 'Rolling in the deep' van Adele, Donna Summers 'Last Dance' en 'What's love got to do with it' van Tina Turner zullen te horen zijn.Ze vertelde ook dat Andre 3000 het album zal producen. 'Ik ben er zeker van dat het een toffe samenwerking wordt', klinkt het. Franklin zit op haar 72ste niet stil, want er staat ook een biopic gepland. (AB)