De video voor Closer is van de hand van de Deense regisseur Anders Malmberg, die ook videoclips regisseerde voor de band Savages en MØ.

Twee jaar na haar goed onthaalde debuut Fourth Corner liet Trixie Whitley in oktober een nieuw album op de wereld los, Porta Bohemica. De eerste single, Soft Spoken Words, lanceerde ze na haar optreden op Pukkelpop afgelopen zomer. Opvolger Closer is sinds een paar weken te horen op de radio.

CBS
© CBS

In April begint Trixie aan haar Europese tour, met de Lotto Arena op 29 april als enige halte in ons land. Deze zomer is ze wel te zien op de festivals, met passages op Rock Werchter, Couleur Café en de Lokerse Feesten.

De video voor Closer is van de hand van de Deense regisseur Anders Malmberg, die ook videoclips regisseerde voor de band Savages en MØ.Twee jaar na haar goed onthaalde debuut Fourth Corner liet Trixie Whitley in oktober een nieuw album op de wereld los, Porta Bohemica. De eerste single, Soft Spoken Words, lanceerde ze na haar optreden op Pukkelpop afgelopen zomer. Opvolger Closer is sinds een paar weken te horen op de radio.In April begint Trixie aan haar Europese tour, met de Lotto Arena op 29 april als enige halte in ons land. Deze zomer is ze wel te zien op de festivals, met passages op Rock Werchter, Couleur Café en de Lokerse Feesten.