Simone Battle is bekend van de meidengroep G.R.L., de opvolger van de 'Pussycat Dolls'die in 2010 het levenslicht zag, maar ook van haar deelname aan de Amerikaanse versie van het muziekprogramma 'X Factor'. Daar wist ze de finale te halen.

De 25-jarige zangeres werd dood aangetroffen in haar appartement. Het nieuws werd bekendgemaakt door haar management in een verklaring: "Simone was een uitzonderlijk mens en een jong talent. We zijn allen kapot van het nieuws over haar dood." Over de precieze doodsoorzaak is nog geen nieuws, maar het zou gaan om een zelfdoding. Dat schrijft TMZ. (LVR)

Simone Battle is bekend van de meidengroep G.R.L., de opvolger van de 'Pussycat Dolls'die in 2010 het levenslicht zag, maar ook van haar deelname aan de Amerikaanse versie van het muziekprogramma 'X Factor'. Daar wist ze de finale te halen.De 25-jarige zangeres werd dood aangetroffen in haar appartement. Het nieuws werd bekendgemaakt door haar management in een verklaring: "Simone was een uitzonderlijk mens en een jong talent. We zijn allen kapot van het nieuws over haar dood." Over de precieze doodsoorzaak is nog geen nieuws, maar het zou gaan om een zelfdoding. Dat schrijft TMZ. (LVR)