De groep was op weg naar een optreden in Toronto toen hun tourbus in de buurt van het Amerikaanse Buffalo in een sneeuwstorm kwam vast te zitten, zo luidt het op de website van de groep. De bandleden zitten al meer dan veertig uur geblokkeerd in de bus, met enkel wat droge voeding en drank. Ook het concert in Montreal moest inmiddels worden afgelast. Via hun mobiele telefoons houden de muzikanten de fans Twittergewijs trouw op de hoogte van hun wedervaren.

In Buffalo viel meer dan een meter sneeuw. Het hevige winterweer in de stad kostte ook aan verschillende mensen het leven. Burgemeester Byron Brown had het over de zwaarste sneeuwval in 40 jaar tijd. (BELGA)

De groep was op weg naar een optreden in Toronto toen hun tourbus in de buurt van het Amerikaanse Buffalo in een sneeuwstorm kwam vast te zitten, zo luidt het op de website van de groep. De bandleden zitten al meer dan veertig uur geblokkeerd in de bus, met enkel wat droge voeding en drank. Ook het concert in Montreal moest inmiddels worden afgelast. Via hun mobiele telefoons houden de muzikanten de fans Twittergewijs trouw op de hoogte van hun wedervaren.In Buffalo viel meer dan een meter sneeuw. Het hevige winterweer in de stad kostte ook aan verschillende mensen het leven. Burgemeester Byron Brown had het over de zwaarste sneeuwval in 40 jaar tijd. (BELGA)