Amatorski en Intergalactic Lovers spelen op 16 mei op Les Nuits Botanique in Brussel. Hun concerten vinden plaats in het Koninklijk Circus. De Française Clare Louise verzorgt het voorprogramma.

De affiche van het festival Les Nuits Botanique geraakt stilletjes aan vol. Andere acts zijn onder meer The Ting Tings, Amadou & Mariam, Grimes, Chilly Gonzales en Perfume Genius. Die laatste twee optredens zijn al uitverkocht. Voor het concert van Grimes op 17 mei in de Botanique zijn er nog maar enkele tickets over.

De 19e editie van het festival vindt plaats van 10 tot en met 21 mei. Klik hier voor tickets en info.

Amatorski en Intergalactic Lovers spelen op 16 mei op Les Nuits Botanique in Brussel. Hun concerten vinden plaats in het Koninklijk Circus. De Française Clare Louise verzorgt het voorprogramma. De affiche van het festival Les Nuits Botanique geraakt stilletjes aan vol. Andere acts zijn onder meer The Ting Tings, Amadou & Mariam, Grimes, Chilly Gonzales en Perfume Genius. Die laatste twee optredens zijn al uitverkocht. Voor het concert van Grimes op 17 mei in de Botanique zijn er nog maar enkele tickets over. De 19e editie van het festival vindt plaats van 10 tot en met 21 mei. Klik hier voor tickets en info.