'We zijn gesplit. Dat heb je toch gehoord, niet? Ergo, band split, de band bestaat niet meer. Dus neen, ik ga er geen deel van uitmaken. Als er een reünie komt, dan zal het zonder mij zijn.' Dit waren de duidelijke woorden van de voormalige gitarist van Oasis.

Ondanks het feit dat de broertjes Gallagher elkaar niet kunnen luchten, heeft Liam -frontzanger van Beady Eye- in juni wel uitspraken gedaan over een eventuele reünie. Hij liet toen weten dat hij nog wat "unfinished business' had met Oasis. In een interview met het Britse cultuurmagazine NME zei Liam het volgende: "Ik krijg vaak de vraag of Oasis ooit terug samen zal komen. Ik zou het overwegen ja, met of zonder aanbod van geld. Maar ik betwijfel of we ooit een nieuwe plaat zullen maken."

Volgend jaar is het bovendien de twintigste verjaardag van 'Definitely Maybe', de debuutplaat van Oasis. 'Ik denk wel dat we de strijdbijl heel eventjes zouden kunnen begraven om een ereronde op te voeren', klonk het toen nog bij Liam. Maar nu heeft Noel alle geruchten de kop in gedrukt. (AB)

'We zijn gesplit. Dat heb je toch gehoord, niet? Ergo, band split, de band bestaat niet meer. Dus neen, ik ga er geen deel van uitmaken. Als er een reünie komt, dan zal het zonder mij zijn.' Dit waren de duidelijke woorden van de voormalige gitarist van Oasis.Ondanks het feit dat de broertjes Gallagher elkaar niet kunnen luchten, heeft Liam -frontzanger van Beady Eye- in juni wel uitspraken gedaan over een eventuele reünie. Hij liet toen weten dat hij nog wat "unfinished business' had met Oasis. In een interview met het Britse cultuurmagazine NME zei Liam het volgende: "Ik krijg vaak de vraag of Oasis ooit terug samen zal komen. Ik zou het overwegen ja, met of zonder aanbod van geld. Maar ik betwijfel of we ooit een nieuwe plaat zullen maken."Volgend jaar is het bovendien de twintigste verjaardag van 'Definitely Maybe', de debuutplaat van Oasis. 'Ik denk wel dat we de strijdbijl heel eventjes zouden kunnen begraven om een ereronde op te voeren', klonk het toen nog bij Liam. Maar nu heeft Noel alle geruchten de kop in gedrukt. (AB)