Coachella is in de ban van Stromae. Vorige week pakte de Belg moeiteloos het enthousiaste festivalpubliek in met een zinderende show, zoals we dat intussen van hem gewend zijn. De zanger werd bedolven onder de superlatieven, waaronder 'mannelijke versie van Beyoncé'. Ofnog: 'coolste Coachella-optreden aller tijden'.

Ook het tweede concert tijdens datzelfde festival was een topper van formaat. Dezelde line-up, dezelfde locatie, dezelfde straffe show, maar deze keer met een verrassingsact: niet minder dan Kanye West, de zelfverklaarde god, vervoegde de Belg op het podium. Dat gebeurde tijdens een remix van 'Alors On Danse'. Het publiek ging door het dak.

'Surprise acts' vinden wel vaken plaats op Coachella, maar doorgaans bij supersterren. Zoals vorig weekend, toen Madonna opdook tijdens het concert van Drake. Daar hoort nu ook Stromae bij.

De Belg maakte opnieuw een goede beurt op Amerikaanse bodem, om het met een understatement te zeggen. Tweets als 'hoogtepunt van Coachella 2015', 'Briljant', 'hij is geniaal' en 'Beste show ooit' werden alweer lustig rondgestrooid. (DB)

Stromae. Papaoutai. Easily my favourite show this weekend #coachella #stromae #papaoutai

A video posted by @fungaishon on

Coachella is in de ban van Stromae. Vorige week pakte de Belg moeiteloos het enthousiaste festivalpubliek in met een zinderende show, zoals we dat intussen van hem gewend zijn. De zanger werd bedolven onder de superlatieven, waaronder 'mannelijke versie van Beyoncé'. Ofnog: 'coolste Coachella-optreden aller tijden'. Ook het tweede concert tijdens datzelfde festival was een topper van formaat. Dezelde line-up, dezelfde locatie, dezelfde straffe show, maar deze keer met een verrassingsact: niet minder dan Kanye West, de zelfverklaarde god, vervoegde de Belg op het podium. Dat gebeurde tijdens een remix van 'Alors On Danse'. Het publiek ging door het dak.'Surprise acts' vinden wel vaken plaats op Coachella, maar doorgaans bij supersterren. Zoals vorig weekend, toen Madonna opdook tijdens het concert van Drake. Daar hoort nu ook Stromae bij. De Belg maakte opnieuw een goede beurt op Amerikaanse bodem, om het met een understatement te zeggen. Tweets als 'hoogtepunt van Coachella 2015', 'Briljant', 'hij is geniaal' en 'Beste show ooit' werden alweer lustig rondgestrooid. (DB)