Alle lege plekken van het programma van het hoofdstedelijke muziekfestival Couleur Café zijn opgevuld. De organisatoren maakten de vijf laatste namen bekend.

Couleur Café wordt een traktatie voor soulliefhebbers want wereldster Aloe Blacc is vrijdag ook van de partij. Je kent hem van de hit 'I Need a Dollar'. Zijn nieuw album werd uitgesteld tot het najaar maar hij zal ongetwijfeld zijn nieuwe materiaal uitproberen op het Couleur Café-publiek. Ook het nineties-icoon Neneh Cherry is van de parij. Ze brengt de jazz-punk-danceformatie RocketNumberNine mee naar Brussel op vrijdag 28 juni.

Zaterdag maakt funk- en soullegende Maceo Parker, de saxofonist die 20 jaar lang met James Brown speelde, zijn opwachting, net als het 24-jarige talent Andy Allo, gitariste in "The New Revolution" van Prince die nu met haar eigen album komt. Allo noemt Maceo trouwens haar 'muzikale vader'...

Op zondag werd nog de Californische reggae- en grassrootsband Rebelution toegevoegd.

De affiche van Couleur Café dat plaatsvindt op 28, 29 en 30 juni op de site Tour & Taxis in Brussel, telt 53 namen, verdeeld over 4 podia. De gedetailleerde line-up vind je op de website.

Alle lege plekken van het programma van het hoofdstedelijke muziekfestival Couleur Café zijn opgevuld. De organisatoren maakten de vijf laatste namen bekend. Couleur Café wordt een traktatie voor soulliefhebbers want wereldster Aloe Blacc is vrijdag ook van de partij. Je kent hem van de hit 'I Need a Dollar'. Zijn nieuw album werd uitgesteld tot het najaar maar hij zal ongetwijfeld zijn nieuwe materiaal uitproberen op het Couleur Café-publiek. Ook het nineties-icoon Neneh Cherry is van de parij. Ze brengt de jazz-punk-danceformatie RocketNumberNine mee naar Brussel op vrijdag 28 juni. Zaterdag maakt funk- en soullegende Maceo Parker, de saxofonist die 20 jaar lang met James Brown speelde, zijn opwachting, net als het 24-jarige talent Andy Allo, gitariste in "The New Revolution" van Prince die nu met haar eigen album komt. Allo noemt Maceo trouwens haar 'muzikale vader'...Op zondag werd nog de Californische reggae- en grassrootsband Rebelution toegevoegd. De affiche van Couleur Café dat plaatsvindt op 28, 29 en 30 juni op de site Tour & Taxis in Brussel, telt 53 namen, verdeeld over 4 podia. De gedetailleerde line-up vind je op de website.