De soundtrack van 'Sucker Punch' wordt de moeite. Alison Mosshart, zangeres van The Kills en The Dead Weather, covert met Carla Azar een Beatlesnummer. Het wordt een nieuwe versie van 'Tomorrow Never Knows', het laatste nummer van hun plaat 'Revolver'.

Verder staan onder meer Emiliana Torrini en Skunk Anansie op de soundtrack, die ook een nummer samen met Björk brengt. De actrice Emily Browning waagt zich verder aan covers van The Smits, Eurythmics en de Pixies. Ze levert samen met Yoav een cover van het wereldberoemde 'Where Is My Mind?' af, die ook op de soundtrack van 'Fight Club' met Brad Pitt stond.

'Sucker Punch' is het vervolg op 'Watchmen' en werd geregisseerd door Zack Snyder. De film komt op 25 maart uit, de soundtrack wordt drie dagen vroeger uitgebracht.

Astrid Snoeys

De soundtrack van 'Sucker Punch' wordt de moeite. Alison Mosshart, zangeres van The Kills en The Dead Weather, covert met Carla Azar een Beatlesnummer. Het wordt een nieuwe versie van 'Tomorrow Never Knows', het laatste nummer van hun plaat 'Revolver'. Verder staan onder meer Emiliana Torrini en Skunk Anansie op de soundtrack, die ook een nummer samen met Björk brengt. De actrice Emily Browning waagt zich verder aan covers van The Smits, Eurythmics en de Pixies. Ze levert samen met Yoav een cover van het wereldberoemde 'Where Is My Mind?' af, die ook op de soundtrack van 'Fight Club' met Brad Pitt stond.'Sucker Punch' is het vervolg op 'Watchmen' en werd geregisseerd door Zack Snyder. De film komt op 25 maart uit, de soundtrack wordt drie dagen vroeger uitgebracht.Astrid Snoeys