De zanger zou het project met Miles Kane wel willen verderzetten, maar dan liefst onder een andere naam. Dat vertelde hij aan NME.

De frontman van Arctic Monkeys, Alex Turner, heeft zich uitgelaten aan NME over de toekomst van een van zijn andere muziekprojecten, The Last Shadow Puppets.

Turner vertelde dat er nieuw werk zit aan te komen, maar hij vertelde dat het misschien wel onder een nieuwe naam zou kunnen uitkomen.

The Last Shadow Puppets debuteerden in 2008 met het album 'The Age of The Understatement', maar sindsdien is het erg stil geworden rond dit project. Dit omdat Miles Kane vooral solo zijn carrière uitwerkt, en de Arctic Monkeys hoge toppen scheren met nieuw werk. Toch sluit Turner niet uit dat er in de toekomst nog nieuw werk zal verschijnen van de Puppets, hetzij wel onder een andere naam. (LVR)

De zanger zou het project met Miles Kane wel willen verderzetten, maar dan liefst onder een andere naam. Dat vertelde hij aan NME. De frontman van Arctic Monkeys, Alex Turner, heeft zich uitgelaten aan NME over de toekomst van een van zijn andere muziekprojecten, The Last Shadow Puppets. Turner vertelde dat er nieuw werk zit aan te komen, maar hij vertelde dat het misschien wel onder een nieuwe naam zou kunnen uitkomen. The Last Shadow Puppets debuteerden in 2008 met het album 'The Age of The Understatement', maar sindsdien is het erg stil geworden rond dit project. Dit omdat Miles Kane vooral solo zijn carrière uitwerkt, en de Arctic Monkeys hoge toppen scheren met nieuw werk. Toch sluit Turner niet uit dat er in de toekomst nog nieuw werk zal verschijnen van de Puppets, hetzij wel onder een andere naam. (LVR)