Met Wilco op vrijdag en Damien Rice op zaterdag was het enkel nog wachten op de headliner voor de slotdag. De organisatie wist de Franse formatie Air te strikken voor een exclusief concert in het Minnewaterpark.

Air maakte eind jaren negentig furore met het studioalbum "Moon Safari" met de hits "Sexy Boy", "Kelly Watch The Stars" en "All I Need". Ook daarna volgden nog grote successen, onder meer met "The Virgin Suicides", de soundtrack voor de gelijknamige film van Sofia Coppola, en "10.000 Hz Legend".

Sinds "Le voyage dans la lune" uit 2012 is het wat stiller geworden, maar Air komt nu terug met een nieuwe tournee. Na Wilco, Damien Rice, Gregory Porter en Kurt Vile is Air de vijfde naam op de affiche. Het festival vindt plaats op 8, 9 en 10 juli. Tickets kunnen nu al besteld worden.

Met Wilco op vrijdag en Damien Rice op zaterdag was het enkel nog wachten op de headliner voor de slotdag. De organisatie wist de Franse formatie Air te strikken voor een exclusief concert in het Minnewaterpark. Air maakte eind jaren negentig furore met het studioalbum "Moon Safari" met de hits "Sexy Boy", "Kelly Watch The Stars" en "All I Need". Ook daarna volgden nog grote successen, onder meer met "The Virgin Suicides", de soundtrack voor de gelijknamige film van Sofia Coppola, en "10.000 Hz Legend".Sinds "Le voyage dans la lune" uit 2012 is het wat stiller geworden, maar Air komt nu terug met een nieuwe tournee. Na Wilco, Damien Rice, Gregory Porter en Kurt Vile is Air de vijfde naam op de affiche. Het festival vindt plaats op 8, 9 en 10 juli. Tickets kunnen nu al besteld worden.