"Ik wil niet mijn hele leven muzikant zijn, en al zeker geen carrièremuzikant die om de twee jaar een plaatje uitbrengt om de hypotheek op zijn villa af te betalen. Je hebt maar één leven en er is nog zoveel meer te doen." - aldus James Murphy vorig jaar in Knack Focus.

Het album 'This Is Happening' werd aangekondigd als de zwanenzang van LCD Soundsystem, en op zaterdag 2 april maakten Murphy en de zijnen die woorden hard met een definitief vaarwelconcert in hun achtertuin Madison Square Garden. Het werd een meer dan drie uur durend spektakel met gastmuzikanten, een koor en special guests als Arcade Fire en komiek Reggie Watts. Check de integrale triomftocht in goede kwaliteit en mét setlist op YouTube.

"Ik wil niet mijn hele leven muzikant zijn, en al zeker geen carrièremuzikant die om de twee jaar een plaatje uitbrengt om de hypotheek op zijn villa af te betalen. Je hebt maar één leven en er is nog zoveel meer te doen." - aldus James Murphy vorig jaar in Knack Focus. Het album 'This Is Happening' werd aangekondigd als de zwanenzang van LCD Soundsystem, en op zaterdag 2 april maakten Murphy en de zijnen die woorden hard met een definitief vaarwelconcert in hun achtertuin Madison Square Garden. Het werd een meer dan drie uur durend spektakel met gastmuzikanten, een koor en special guests als Arcade Fire en komiek Reggie Watts. Check de integrale triomftocht in goede kwaliteit en mét setlist op YouTube.