Het Nederlandse festival Pinkpop heeft de laatste drie namen bekendgemaakt van zijn line-up. Jonathan Jeremiah, Moss, en The Bosshoss vervolledigen de affiche. De Britse band Kasabian moest "om privéredenen" afzeggen. De Amerikaanse band Kyuss LIVES! zal in de plaats van Kasabian spelen.

Naast de drie nieuwe namen, prijken ook bands als The Cure, Soundgarden, Bruce Springsteen & The E-Street Band en Linkin Park op de affiche. In totaal treden 38 acts op.

Maandag, de "Bruce Springsteendag", is al uitverkocht sinds begin maart, combi-tickets en tickets voor zaterdag en zondag zijn nog beschikbaar.

Pinkpop vindt dit jaar plaats op zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 mei, voor de 25e keer in Landgraaf. (Belga/DB)

Het Nederlandse festival Pinkpop heeft de laatste drie namen bekendgemaakt van zijn line-up. Jonathan Jeremiah, Moss, en The Bosshoss vervolledigen de affiche. De Britse band Kasabian moest "om privéredenen" afzeggen. De Amerikaanse band Kyuss LIVES! zal in de plaats van Kasabian spelen. Naast de drie nieuwe namen, prijken ook bands als The Cure, Soundgarden, Bruce Springsteen & The E-Street Band en Linkin Park op de affiche. In totaal treden 38 acts op. Maandag, de "Bruce Springsteendag", is al uitverkocht sinds begin maart, combi-tickets en tickets voor zaterdag en zondag zijn nog beschikbaar. Pinkpop vindt dit jaar plaats op zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 mei, voor de 25e keer in Landgraaf. (Belga/DB)