Op beelden die verspreid werden via de sociale media is te zien hoe de 65-jarige Perry tijdens het optreden tegen het drumstel moest leunen om zijn evenwicht te bewaren. Daarna verdween hij van het podium en zakte hij in elkaar. De gitarist werd overgebracht naar het ziekenhuis, zijn toestand is stabiel, berichten plaatselijke media.

Hollywood Vampires is de nieuwe groep van zanger Alice Cooper. Ook acteur Johhny Depp maakt deel uit van de band. Cooper liet via zijn Twitterprofiel weten dat Perry stabiel is en zich bij zijn familie bevindt. Joe Perry is de gitarist en mede-songschrijver naast Steven Tyler van Aerosmith. Met die band is hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. (Belga)

Op beelden die verspreid werden via de sociale media is te zien hoe de 65-jarige Perry tijdens het optreden tegen het drumstel moest leunen om zijn evenwicht te bewaren. Daarna verdween hij van het podium en zakte hij in elkaar. De gitarist werd overgebracht naar het ziekenhuis, zijn toestand is stabiel, berichten plaatselijke media. Hollywood Vampires is de nieuwe groep van zanger Alice Cooper. Ook acteur Johhny Depp maakt deel uit van de band. Cooper liet via zijn Twitterprofiel weten dat Perry stabiel is en zich bij zijn familie bevindt. Joe Perry is de gitarist en mede-songschrijver naast Steven Tyler van Aerosmith. Met die band is hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. (Belga)