Vorig jaar haalde Adele maar net de top-tien van de lijst. Dankzij het succes van de plaat '21' zag de Britse zangeres het saldo van haar bankrekening meer dan verdriedubbelen. Eind 2010 bedroeg Adeles fortuin 7 miljoen euro. Op een jaar tijd is dat bedrag gestegen naar 24 miljoen.

21

'21' is wereldwijd het bestverkochte album van de laatste tien jaar. Het ging meer dan 20 miljoen keer over de toonbank en stond in 26 landen op nummer een. In Vlaanderen voerde het album 36 weken de hitlijsten aan.

Richlist

In de ranglijst van rijkste Britse muzikanten onder dertig jaar laat de 23-jarige Adele collega's Cheryl Cole, Leona Lewis en Katie Melua ver achter zich. De zangeressen hebben alledrie een fortuin dat geschat wordt op 15 miljoen euro.

Entertainment

Adele is niet de rijkste Britse entertainer onder dertig jaar. Die lijst voert Daniel Radcliffe al enkele jaren aan. Het fortuin van de Harry Potter-acteur bedraagt momenteel iets meer dan 65 miljoen euro. (BW)

Vorig jaar haalde Adele maar net de top-tien van de lijst. Dankzij het succes van de plaat '21' zag de Britse zangeres het saldo van haar bankrekening meer dan verdriedubbelen. Eind 2010 bedroeg Adeles fortuin 7 miljoen euro. Op een jaar tijd is dat bedrag gestegen naar 24 miljoen. 21 '21' is wereldwijd het bestverkochte album van de laatste tien jaar. Het ging meer dan 20 miljoen keer over de toonbank en stond in 26 landen op nummer een. In Vlaanderen voerde het album 36 weken de hitlijsten aan. Richlist In de ranglijst van rijkste Britse muzikanten onder dertig jaar laat de 23-jarige Adele collega's Cheryl Cole, Leona Lewis en Katie Melua ver achter zich. De zangeressen hebben alledrie een fortuin dat geschat wordt op 15 miljoen euro. Entertainment Adele is niet de rijkste Britse entertainer onder dertig jaar. Die lijst voert Daniel Radcliffe al enkele jaren aan. Het fortuin van de Harry Potter-acteur bedraagt momenteel iets meer dan 65 miljoen euro. (BW)