De plaat werd op de lanceringsdatum, 20 november, al meer dan 900.000 keer verkocht via iTunes. Adele stond in zowat alle landen op het hoogste schavotje, slechts 9 landen boden weerstand. Onder meer Niger, Kirgizië en Burkina Faso.

De voorbije dagen gingen acht van de negen weerspannige landen voor de bijl. En volgens Newsweek is ook het laatste land gezwicht voor de ballades van Adele. Stromae zat al maanden in een zetel met zijn album Racine Carrée, maar moet nu toch de duimen leggen voor Adele. (AB)

De plaat werd op de lanceringsdatum, 20 november, al meer dan 900.000 keer verkocht via iTunes. Adele stond in zowat alle landen op het hoogste schavotje, slechts 9 landen boden weerstand. Onder meer Niger, Kirgizië en Burkina Faso.De voorbije dagen gingen acht van de negen weerspannige landen voor de bijl. En volgens Newsweek is ook het laatste land gezwicht voor de ballades van Adele. Stromae zat al maanden in een zetel met zijn album Racine Carrée, maar moet nu toch de duimen leggen voor Adele. (AB)